B&S Hekwerk en Kennelbouw

B&S Hekwerk en Kennelbouw voor Uw paardenboxen puppykennels kattenrennen en nog veel meer

B&S Hekwerk en Kennelbouw aan de Middenweg 600 in Heerhugowaard de Noord

B&S Hekwerk & Kennelbouw in Heerhugowaard de Noord Middenweg 600
B&S Hekwerk & Kennelbouw in Heerhugowaard de Noord Middenweg 600

B&S Hekwerk en Kennelbouw bestaat al ruim 30 jaar en is een begrip in Heerhugowaard en omstreken. B&S Hekwerk heeft een mooie, overdekte showroom met diverse soorten (sier)hekwerk, poorten, kennels, kennelpanelen en paardenboxen, maar er is ook een groot gedeelte ingericht met tuinverlichting, lantaarns, tuinbeelden en prachtige tuinornamenten.

 

Voor meer info@bnshekwerk.nl of bel 0653716161 U vindt ons in Heerhugowaard (De Noord) aan de Middenweg 600. Wij zijn op vrijdag en zaterdag geopend, maar als de poort openstaat, zijn wij thuis en bent U natuurlijk altijd van harte welkom!

IJzersterk in (sier)hekwerk op maat!

B&S Hekwerk in Noord-Holland
B&S Hekwerk in Noord-Holland

Ons hekwerk wordt op maat uitgetekend en geproduceerd, zodat uw specifieke wensen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Het hekwerk wordt verzonken en gecoat in de gewenste kleur.

 

Ook het automatiseren van poorten is voor B&S Hekwerk geen probleem. Naast het automatisch sluiten en openen van de poorten is de vraag naar camera's verlichting en intercom toegenomen. Ook dit neemt B&S Hekwerk voor haar rekening.

 

Heeft u liever een draai- of schuifpoort? Ook dit wordt door ons op maat gemaakt. U ziet voor het totaalpakket bent u bij B&S Hekwerk aan het juiste adres!

 

Heeft u een vraag of een speciaal verzoek? Dit is geen probleem, maar een uitdaging voor B&S Hekwerk.

B&S Hekwerk is een veelzijdige onderneming

B&S Hekwerk & Kennelbouw voor particulier sierhekwerk
B&S Hekwerk & Kennelbouw voor particulier sierhekwerk

B&S Hekwerk tekent, ontwerpt en plaatst het (sier) hekwerk, de kennel of paardenbox ook zelf bij u aan huis of bij uw bedrijf. Het maakt niet uit wat de afmetingen zijn, al deze materialen worden tot op de centimeter nauwkeurig gemaakt en geplaatst. Alle variaties zijn mogelijk.

 

Wilt u bijvoorbeeld uw (bedrijfs)naam in het hekwerk, wilt u een afwijkende kleur of heeft u zelf een uniek idee? Neem dan contact op met B&S Hekwerk en Kennelbouw!

 

Naast (sier)hekwerk is B&S gespecialiseerd in automatiseringen, afrasteringen, tuinverlichting, kennels  en natuurlijk Paardenboxen (voor binnen en buiten)

 

Maar B&S Hekwerk beschikt ook over de juiste timmerman voor Uw aan of opbouw. Kortom een veelzijdige onderneming!

B&S Hekwerk en Kennelbouw zit niet voor niets bij de top van de markt!

Prachtig balkonhekwerk door B&S Hekwerk
Prachtig balkonhekwerk door B&S Hekwerk

Vergeet bij sierhekwerk ook niet de prachtige balkonhekwerken, trap of overloophekwerken die door B&S vakkundig worden gemaakt en geplaatst.

 

Bij kennels en paardenboxen die ook in alle soorten en maten worden gemaakt, heeft B&S ook afsluitbare voederopeningen, verende grendels, draaibare voerbakken, draaibare voorwanden er is nog veel meer.

 

Voor de tuinverlichting en de buitenverlichting heeft B&S wederom vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld verlichting met sensoren en/of tijdschakelaars. Deze verlichting is dan ook in allerlei diverse soorten en uitvoeringen verkrijgbaar.